Megosztás

Belépés

Albumok

Saját gondolatok [10]
Néha eszembe jut valami és csak leírom. Van amikor egy hír kapcsán tombolnak bennem a gondolatok. Ritka a csend de azt is le tudom írni.
Idézetek [4]
Spontán idézetek, olvasás közben kiemelt vagy éppen valahol rátalált idézetek. Nem mindig ismert, közhelyé vált idézetek olvashatóak majd. Kellemes olvasást.
Belső építeszet [3]
Könyvekről [2]
Nem sokat olvastam, legalábbis nem könyvet. Azt a keveset viszont szívesen és értelmesen. Gondoltam megosztok pár gondolatot.

Naptár

«  Április 2011  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Keresés

Egykis zene

Kapcsolat

A küldő e-mailcíme *:
A levél tárgya:
Üzenet *:

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0




Szombat, 2024-05-18, 18:59:28
Üdvözöllek Vendég | RSS
Mihi
Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Blog - gondolatok virtuális megjelenítése


Nyitólap » 2011 » Április » 21 » Beszélgetés Raul Aryana
21:13:50
Beszélgetés Raul Aryana

Íme a végleges, javított állapot. Köszönhetően a Szöveglabor, illetve Gyönygi önzetlen munkájának.


Beszélgetés Aryanával

2011. február 21.

 

Raul Petrisor: Ki Aryana Havah?

Aryana Havah: Foglalkozásom pszichológus, de elvégeztem néhány ezoterikus és paranormális tanfolyamot.


RP: Hogyan került kapcsolatba e területtel, pontosabban hogyan kezdődött a könyvírás?

AH: Rengeteg, tanácsadásra járó barátom kérdezősködött a csakrákról, energiamezőkről és hasonlókról. Nem is tudom, mi mindenről beszélgettünk még órákon keresztül, energetikai és rejtett dolgokat magyarázgatva, miközben eljutottam arra a gondolatra, hogy írnom kellene egy könyvet, amely egy mesén keresztül mondja el, amit átadhatnék még nekik. Így született meg a Kristóf, a Kárpátok mágusa.


RP: Miként került kapcsolatba az Inuaki témájával?

AH: Mielőtt a Kristóf elkészült volna, egyik barátnőm megkért, hogy helyettesítsem a rendelőben. Mivel külföldre utazott egy hónapra, nem szerette volna megszakítani az üléseket a betegeivel. Így került hozzám tanácsadásra Dávid, a csodagyermek. A barátnőm a szabadsága leteltével eltörte a lábát, így a munkát én folytattam továbbra is a gyermekkel. Három nappal a Dáviddal való ülések befejezése után tért vissza.

Nem volt szándékomban megírni az Inuakit, de miközben a kiadóval a Kristófot készítettük elő a kiadásra, és a borítón dolgoztunk, meséltem nekik Dávidról és a vele való beszélgetésekről. Casandra nagyon ragaszkodott ahhoz, hogy megkapja az anyagot, és nagyvonalakban elmondjam neki a lényeget – ezért jegyzetekbe szedtem és sorba rendeztem. Így született meg az Inuaki, a bennem élő reptilián.

Érdekes, hogy Dávid még az ülések alatt elmondta, hogy könyvet kell írnom, s ez összefügg egy régebbi történettel. Körülbelül húsz-huszonegy évvel ezelőtt Németországban, Frankfurtban voltam egy vásáron. Az egyik sátorban Magyar Klára jövőjóssal találkoztam, aki mondott néhány furcsaságot, ami nem valósult meg, de amikor először megfogta a kezemet, azt mondta, hogy ismert írónő leszek. Akkoriban eszem ágában sem volt írni, így csak azt mondtam „rendben, semmi gond”, erre így szólt: „Könyveket írsz majd, és új dolgokat mondasz a Földről.” Amikor elkezdtem írni, eszembe jutottak az ő szavai.


RP: Ki Dávid? A világ arra kíváncsi, létezik-e ő valójában.

AH: Dávid egy nagyon különleges gyermek. Az édesanyja, mélyen vallásos lévén, azt gondolta, megszállott, mígnem ötéves korára Dávid kezdte megérteni, hogy befolyásolja a környezetében élőket. Ekkor, megélései, érzelmei kinyilatkoztatásának megakadályozására, lélekben egy falat emelt maga köré, ami által nagyon zárkózott lett. Az édesanyja erre a problémára megoldást keresve jutott el hozzám.

      Vicces, hogy az emberek úgy gondolják, Dávid nem létezik, és Kristóf létező, valójában pedig fordítva van: Kristóf alakja csupán fikció, míg Dávid fizikailag is létezik.


RP: Hitt-e abban, amit Dávid közölt önnel?

AH: Nagyon érdekes az a tény, hogy alig 30-40%-át hittem el annak, ami a Dávid mondott el nekem. Viszont jegyzeteltem, és a kapott információkat közben ellenőrizni kezdtem. Noha az interneten még nem léteztek ilyen típusú információk, akkor már léteztek olyan tudományos felfedezések, amelyek igazolják a Dávid által közölteket.


RP: Megváltoztatta-e a mindennapjait és a gondolkodását az életének ez az epizódja?

AH: Megmondom őszintén, hogy amikor a paranormális terület került előtérbe az életemben, elszegényedtem. Míg előtte dőlt a pénz, ezt követően már csak csordogált. Cserébe viszont megismerhettem különleges embereket, akik idővel a barátaimmá lettek.

      Személy szerint nem mondhatom, hogy meg­változtam. Köszönhetően a foglalkozásomnak és a környezetemnek, nem vagyok racionalista pragmatikus. Érvekre van szükségem, hogy egy dolgot elhiggyek. Megvannak a saját érzéseim, meditatív és kommunikációs jellegű tapasztalataim, de mindig megszűröm ezeket, mivel a skizofrénia és paranormális között annyira keskeny a határvonal, hogy néha nem tudjuk, melyik oldalon tartózkodunk. Legalább egy személynek igazolnia kell, amit érzek, látok vagy kapok, hogy megbizonyosodjam ezek valóságossága felől.


RP: A kutatásai és felfedezései fényében hiszi-e még, hogy mi emberek teremtjük a jövőnket?

AH: Érdekes az a tény, hogy 1920 óta létezik egy úgynevezett napló, egy sorrend az eseményekben, s ezek egy bizonyos enyhe időeltolódással megvalósultak. Az első és második világháború, élelmiszermanipulációk és vegyi bombázások, vagyis minden úgymond megjósolt esemény megtörtént a valóságban is. Nem tudom, kijelenhetjük-e, hogy mi teremt­jük a jövőnket. Talán a saját egyéni jövőnket igen, de amint tapasztalom, bolygószinten létezik annak a lehetősége, hogy tömegesen felébredünk, és együtt Földünk jövőjén is változtatha­tunk.


RP: Azokra az eseményekre utal, melyeket a NASA közölt a napkitörésekről?

AH: Véleményem szerint a NASA létrehozott egy nagy manipulációs műveletet. Erre megerősí­tést is kaptam. Azt akarták látni, hogyan reagál a Föld népe, tudván, hogy egy bombahírt készült közölni, ami nem mond semmit. Mindenki napenergia-bombá­zásról és viharokról beszélt. Ők nem mondtak sem­mit, de tömeges tesztet végeztek. Amennyire tudom, 1985-ben a NASA kiadott egy nyilatkozatot arról, hogy felfedeztek egy bolygót, mely­nek mozgása megegyezik a Nubiru bolygóéval. Lefordítva ez azt jelenti, hogy egy bizonyos időben megközelíti a Földet, és megvan a lehetőség arra, hogy kölcsönhatásban lépjen a Föld mágneses mezejével és bizonyos bolygókkal, beleértve a Napot is. A közlemény többet nem ismétlődött meg, mintha meg sem történt volna. Másfelől pedig egy svéd csillagász, Z. Sitchin felfedezte a Niburu bolygót, de a televíziós bemutatás előtt a szerző hirtelen autóbalesetet szenvedett. Az adatokból kiderül, hogy tényleg létezik ez a bolygó, egy elliptikus pályán kering, és időnként belép a naprendszerünkbe. Nem a belépéssel van gond, hanem azzal, amikor távozik. A távozás pillanatában különböző jelenségek mennek végbe, beleértve a pólusok megváltozását is. A legfrissebb információk szerint, amit nem rég kaptam, amikor napközben a Nap irányában egy kisebb, ragyogó bolygót látunk egy bizonyos távolságra, még 7,3 hetünk maradt a pólusváltásig.


RP: Nyilvánvaló, hogy változások elé nézünk. Azonosak- e ezek a 2012-es évre jósolt apokaliptikus változásokkal, amelyekről egyre többet lehet hallani?

AH: Ezek a változások még jóval 2012 előtt történnek. Úgy tűnik, el is kezdődtek. A Föld mágneses mezeje helyenként már gyengül. Több olyan pont létezik, amit nevezhetünk északi-sarkinak. A Déli-sark környékén egy Antarktisz méretű geomagnetikus rendellenesség jelent meg. Hiszem, hogy vezetőink is tudnak a várható pólusváltásról. Azt mondják, legalábbis az elvégzett számítógépes szimulációk alapján, hogy a pólusváltás pillanatában a víz elönti a szárazföldet. Egyesek szerint 800, mások szerint 200 méter magasan. Románia földrajzilag szerencsés helyzetben van a kontinens belsejében, még akkor is, ha feltételezzük, hogy 800 méter magas lesz a hullám, mivel az előrehaladással ez a magasság csökken. Egyes előrejelzések szerint, amikor a Föld forgása megszűnik, három napig tartó sötétség lesz, a másik oldalon pedig folyamatos napsütés. Arsenie Boca atya előrejelzései szerint három napig tartó sötétség a Föld teljes területét érinteni fogja. Hiszem ezt, és a saját véleményem is, hogy amikor a földi mágnesesség gyengül, több vulkán is ki fog törni egyazon időben. A Nap sugarait elzárja az atmoszférába felszálló hamu, és amíg ez leszáll, sötétben leszünk. Majd meglátjuk.


RP: Mennyire fogja ez érinteni az inuakikat, anunnakikat vagy a többi fajt?

AH: Bolygónkon több földönkívüli faj is létezik. Egyesek közülük több tíz éve közvetlen kapcsolatban vannak a kormányokkal. Azért írtam az anunnakikról, mert ezt az üzenetet közvetítették felém, és mert ők azok, akik irányítanak, akik ebben a letargiában tartják az emberiséget évezredek óta. Vannak elméletek arról, hogy ahogy köztünk, úgy közöttük is vannak jók és rosszak is. Valószínű, hogy így van, de még nem találkoztam a jókkal.

      Van még egy érdekes információm: az anunnakik az Atyai törvény szerint rendelkezhettek a Földön, mivel nekik köszönhetjük azt, ami ma vagyunk: homo sapiens sapiens. Amikor gyarmatosították a Földet, a dns-ük keveredett az akkor már létező élőlényekével, s ez által jött létre a homo sapiens. 25000 évvel később a homo sapiens dns-e újra keveredett egy másik dns-sel, létrehozva a homo sapiens sapiens-t, és mi az utódaik vagyunk. Nélkülük nem lehetnénk azok, akik vagyunk. Másfelől pedig a céljuk, amiért létrehoztak, tisztán üzleti, mégpedig az, hogy segítsünk nekik, és a rabszolgáik legyünk. Az információim szerint nem gondoltak arra, hogy az emberiség ilyen növekvő íven halad és fejlődik gondolkodásban, műszaki téren stb.


RP: Tehát mondhatjuk, hogy a rosszak utódai vagyunk. A beavatkozásuk viszont a javunkat szolgálja. Lehetséges, hogy más fajok is beléptek ebbe a kísérletbe?

AH: Igen, úgy tűnik, közbeléptek más fajok is, amelyek most az emberiséget támogatják. Úgy tűnik, a tudtukra lett adva, hogy hagyják az emberiséget galaktikus polgárokká válni, önálló irányítással bíró, rejtett dolgok nélkül, egyéni entitásokként.

RP: Ez azt jelenti tulajdonképpen, hogy az emberiségnek fel kell emelkednie egy más elfogadási, megértési szintre, hogy elfogadjanak.

AH: Ahhoz, hogy elfogadjanak, igen. Másfelől pedig fejlesztenünk kell az önzetlenségünket, gondolkodásunkat, és meg kell értenünk, hogy energiaszinten mindnyájan egy helyről származunk. Ha képesek lennénk egyesülni az Egyetemes tudatban, hiszem – vagy teljes lelkemből remélem –, hogy az anyagias vagy egyéb csoportok megszűnnének létezni. Valaki azt mondta nekem, hogy ez aberráció. Ő személy szerint nem akarja megosztani a házát, autóját és a bankszámláját senkivel sem.


RP: Még a feleségével sem?

AH: Még a feleségével sem. Megértem, és volt egy érve is. Azt mondta, annak, aki csak sepreget, és nem dolgozott vele vállvetve, nem terhelte jelzáloggal a házát, hogy építsen egy gyárat, miért adna bármit is, amikor az csak ült kényelmesen a meleg helyén.


RP: Hogyan kell érteni ezt pontosan?

AH: Van igazság a szavaiban. Szükségünk van Egyetemes tudatra ahhoz, hogy megértsük a teremtést, hogy képesek rejtett energiákkal dolgozni, hogy meglássuk az igazságot a világegyetemről, a világról és mindarról, ami körülvesz? Vagy lekorlátozzuk magunkat egy bankkártyára? Mert ha képesek lennénk megteremteni mindent, amire szükségünk van, csupán a gondolatunkkal, vagy létrehozni egy fát, amely fél óra alatt termést ad, nem lennének a bankkártyákhoz és számlákhoz hasonló gondok.


RP: Vannak-e olyan hírei, amit még nem írt le eddig?

AH: Olyan információkhoz jutottam, hogy bizonyos személyek, globális pénzügyi szinten, eladták az összes részvényeiket, és aranyat vásároltak. Egyikük 20 tonna valódi aranyat, nem kötvényt vagy részvényt vásárolt. Nem tudom, miért. Valaki az Államokból azt mondta, a cégüknél azt a feladatot kapták, hogy év végéig minden részvényüket adják el. Austinban (Texas) a gazdagok udvarában kútfúrásokat végeznek. Egyes embereknek az amerikai kongresszusból azt mondták, hogy hat hónapra való élelmet vásároljanak. Jelent-e ez valamit? Nem tudom. Nem biztos, hogy a globális változások miatt teszik, lehetséges ok a tőzsde esése vagy a nemzetközi fizetőeszközök szerkezetátalakítása.

Amit biztosan tudok, Putyin és Kína elnöke a héten találkoztak, és aláírtak egy egyezményt, amiben megállapodnak, hogy a közös ügyletekben ezentúl nem az eurót és a dollárt használják, hanem a saját pénznemeiket vagy a cserekereskedelmet. Ennek az egyezménynek a megvalósítása megingatta a dollár pozícióját, lévén mind a két ország komoly nyersanyag be- és kiszállító. Amerika viszont bejelentette, hogy a dollár nem fog esni, még több pénzt fognak kinyomni.


RP: Ez tulajdonképpen azt jelenti majd, hogy rövid időn belül nagyobb mértékben csökken az értéke.

AH: Nagyon érdekes még az Államokban, hogy megtiltották a só nagy kiszerelésű csomagolását. Már nem lehet gallonban vagy csomagokban találni, csak 100, 200 grammos darabokban. Miért? Egy valaki „nagyon okos” az Államokból mondta, hogy meg fog drágulni, egyre nagyobb lesz az értéke, mivel a legjobb anyag az élelem tartósítására.


RP: Nyilvánvaló, hogy társadalom- és bankrendszerfüggővé váltunk, és ezek a dolgok kiegyensúlyozatlanokká tesznek bennünket.

AH: Igen, Raul, de hadd mondjak valamit. Szeretem a meleg vizet és a WC-papírt, finoman fogalmazva. Nagyon nehéz ezek nélkül élni, nem lehetetlen, csak nehéz. Gondolj csak bele, ha elvágod a lábadat, a fokhagyma megoldja a fertőtlenítést, hatékony népi gyógymód, de nem egy vérmérgezés esetében. Vagyis, a társadalmunk mégiscsak elért egy bizonyos egészségügyi, műszaki szintre, és ezt használnunk kell. Nagyon fájdalmas az a tudat, hogy van megoldás, de nem elérhető, nincs honnan.


RP: Az utolsó könyv, amit írt Anunaki vs. Inunaki – értsük úgy, hogy megvan nekik is a saját játszmájuk, eltérőek az érdekeik?

AH: Az eltérő érdekek köszönhetőek annak a ténynek, hogy az olyan szervezetek, mint a Bilderberg, Skull… csak a morzsái a piramis alapjának, aminek a csúcsán álló, emberi formában élő tizenegy életformának a világ vezetése a célja. Újabban azzal az elmélettel álltak elő, hogy a Földön elégséges egymilliárd ember, mert akkor a Föld lesz a Paradicsom. Majd ők energiát, élelmet adnak, mindezt ingyen, mivel az a felső határ, amelyhez elég a zöld, természetes energia. Meglátásom szerint az egymilliárd az ellenőrizhető szint. Tehát ők uralni tudnak egymilliárd embert, de nem tudnak ellenőrizni ötmilliárdot. Az általam tanulmányozott ősi írásokból tudom biztosan, hogy amikor az emberiség eléri a 7,2 milliárdos létszámot, tudati szinten történni fog valami, és szabadok leszünk. Az emberiség, energiatömege erejének köszönhetően, egyszerűen fel fogja robbantani a manipulációs léggömbjüket. Bár az emberiség nem veszi figyelembe, hogy egyek vagyunk, de lesz 7,2 milliárd lélek a tudatnak egy meghatározott felépítésével, és ezt nem tudják ellenőrizni. Ez az ő félelmük. Ők inkább 5,5 milliárd ember halálát akarják, hogy a maradék egymilliárd „boldog” legyen. Ez az ő érdekük.

Kategória: Könyvekről | Megtekintések száma: 775 | Hozzáadta: Mihi | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Copyright MyCorp © 2024